X Ogólnopolską Konferencją Naukową z cyklu ŻYWNOŚĆ - ŻYWIENIE – DIETETYKA


Szanowni Państwo,

W imieniu Komitetu Naukowego i Organizacyjnego mamy zaszczyt zaprosić Państwa na X Ogólnopolską Konferencją Naukową z cyklu ŻYWNOŚĆ - ŻYWIENIE – DIETETYKA na temat: Żywność funkcjonalna a diety niekonwencjonalne.

Głównym organizatorem konferencji jest Katedra Dietetyki i Badań Żywności, Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie, a współorganizatorami Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz Komitet Nauk o Żywności i Żywieniu PAN.

Konferencja odbędzie się 21-22 listopada 2024 roku w siedzibie Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie na ul. Armii Krajowej 13/15.
Mamy nadzieję, że uznacie Państwo tę tematykę za interesującą i odpowiecie pozytywnie na nasze zaproszenie na konferencję do Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie.

Szczegółowe informacje znajdują się w załączonym komunikacie nr 1 (X Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu ŻYWNOŚĆ ŻYWIENIE DIETETYKA. Komunikat nr 1 )
Zgłoszenie uczestnictwa prosimy dokonać poprzez formularz dostępny na stronie: https://forms.gle/cFjDPfaCnGMPVkrXA do 30 września 2024r.
W załączniku umieszczono wzór streszczenia, które należy odesłać do dnia 31 października 2024 r na adres mailowy konferencji: dietkonf@ujd.edu.pl

Z wyrazami szacunku,

Przewodnicząca Komitetu Naukowego
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska

Przewodnicząca Komitetu Organizacyjnego
dr inż. Beata Mikuta